01.jpg
02.jpg
03.jpg

Zin in de zomer!

Kom jij ook eindelijk weer genieten van de bergen...

De Oostenrijkse regering heeft hoopvolle berichten naar buiten gebracht:

Vanaf vorige week mogen in Oostenrijk de hotels, restaurants en bedrijven voor vrijetijds besteding weer open! Voorwaarde om hiervan gebruik te maken is een vaccinatie, negatieve test of bewijs dat je Covid-19 hebt gehad. Ook voor toeristen zijn gratis testmogelijkheden gecreeerd. (overigens kunnen deze voorwaarden afhankelijk van `de cijfers` nog veranderen)

Bovendien zijn vanaf 19 mei de quarantaine regels versoepeld; alleen gasten uit de zogenoemde `hoog risico gebieden` moeten bij aankomst in Oostenrijk in quarantaine. Op dit moment valt Nederland hier nog onder, maar de verwachting is dat dit op korte termijn zal veranderen, nu het aantal besmettingen in Nederland ook duidelijk afneemt.

Wij hopen dat de situatie zich de komende tijd steeds verder zal verbeteren en gaan er vanuit dat we vanaf 17 juli a.s. de deuren van pension Busker, zoals gepland, eindelijk weer voor onze gasten kunnen openen en hopen dan tot begin oktober gasten te ontvangen! 

Kijkend naar het aantal aanvragen voor de zomer, hebben de Nederlanders er in ieder geval weer zin in om naar de bergen te gaan en wij geven jullie daarin geen ongelijk. Dus kom ook genieten van een welverdiende vakantie waarin ontspanning en inspanning zeer goed te combineren zijn.

We ontvangen graag jullie aanvraag voor een fijne, goed verzorgde vakantie in de prachtige omgeving van Niederau.

(en wanneer er samenhangend met Covid toch geannuleerd moet worden, kan dit kostenloos)

Graag tot ziens!

Marian en Margriet

info@pensionbusker.com