01.jpg
02.jpg
03.jpg

Het was weer een mooie zomer!

Veel verschillende gasten vierden hun vakantie in pension Busker...

We kijken terug op weer een mooi zomerseizoen! Het klinkt misschien cliché, maar verveelt echt nooit :-).

Een zomer die misschien niet zo warm en constant was als de zomer van vorig jaar. Maar wel een zomer waarin we maar één keer het programma voor de kinderen hebben moeten veranderen vanwege het weer. En dat zegt genoeg! Ook het zwembad in de tuin is weer volop in gebruik geweest en het terras naast het pension was een zeer geliefde en vaak druk bezette plek.

Zoals altijd waren de hoogseizoenweken in juli en begin augustus heel snel helemaal vol geboekt. Dit zorgt voor weken met veel levendigheid en enthousiasme in én om het huis. In één week hadden we zelf veertig kinderen en dertig volwassenen te gast. Ons creatieve en ervaren kinderbegeleidingsteam heeft vijf weken lang gezorgd voor een mooi en uitdagend programma voor alle kinderen. En aan de reacties te horen, viel dit zeer goed in de smaak bij de jonge en iets oudere gasten.

Ook in de laatste weken van augustus en september was het nog een drukte van belang. Natuurlijk zijn de kinderen dan weer naar school. En dat is het moment dat het pension het domein wordt van de volwassenen; de sportievelingen, natuurliefhebbers, rustzoekers, cultuursnuivers, iedereen komt aan zijn of haar trekken.

Dit jaar hadden we voor het eerst een Wandel- en Cultuurreis in het aanbod bij reisorganisatie Estivant. Een groot succes gezien het aantal mensen dat deze reis geboekt had én niet minder belangrijk; hun zeer positieve reacties aan het einde van de week. Maar wat wil je ook wanneer prachtige wandelingen in ons dal worden afgewisseld met bezoeken aan Salzburg, Berchtesgaden en Innsbruck. 

En dan hadden we in september nóg een primeur in pension Busker. We mochten onderkomen zijn voor familie en vrienden van een bruidspaar. Susan en Erik hadden besloten in Niederau bovenop de berg elkaar het jawoord te geven. Naast dat wij overnachting en ontbijt voor de gasten verzorgden, hebben we ze een uitgebreid Bauernbuffet geserveerd en natuurlijk de pré- en afterparty van het huwelijk verzorgd in onze benedenbar. 

Al met al dus een zomer om met veel genoegen op terug te kijken...

En nú kunnen wij dus in de herfstzon met een graadje of 20, zelf even de tijd nemen om uit te rusten en te genieten van onze mooie omgeving.

Hoewel? Op dit moment wordt er druk gewerkt aan het verbouwen van onze huisbar, maar daarover later meer... (of check onze Facebookpagina :-) )

Marian en Margriet