01.jpg
02.jpg
03.jpg

"Griaß di"

Welkom bij Pension Busker

"Als je terugdenkt aan een moment van echte rijkdom, dan gaat het meestal om een fijne herinnering, een leuke ontmoeting of een prachtige omgeving. Dat zijn de dingen die tellen!"

Samen fijne momenten beleven en genieten is waar het om gaat.

Voor een gezellige & verzorgde vakantie heten we jou dan ook van harte welkom in Pension Busker in Niederau. Dé plek in de bergen waar het altijd thuiskomen is!

Margriet Wieling, Marian Harenberg
en het hele team

We ontvangen je graag!

De Oostenrijkse regering heeft hoopvolle berichten naar buiten gebracht:

Vanaf 19 mei mogen in Oostenrijk de hotels, restaurants en bedrijven voor vrijetijds besteding weer open! Voorwaarde om hiervan gebruik te maken is (op dit moment) een vaccinatie, negatieve test of bewijs dat je Covid-19 hebt gehad. Ook voor toeristen zijn gratis testmogelijkheden gecreeerd.

Bovendien zijn vanaf 19 mei de quarantaine regels versoepeld; alleen gasten uit de zogenoemde `hoog risico gebieden` moeten bij aankomst in Oostenrijk in quarantaine. 

Wij hopen dat de situatie zich de komende tijd steeds verder zal verbeteren en gaan er vanuit dat we vanaf 17 juli a.s. de deuren van pension Busker, zoals gepland, eindelijk weer voor onze gasten te kunnen openen en hopen dan tot begin oktober gasten te ontvangen!

We ontvangen graag jullie aanvraag voor een fijne, goed verzorgde vakantie in de prachtige omgeving van Niederau.

(en wanneer er samenhangend met Covid toch geannuleerd moet worden, kan dit kostenloos)

Graag tot ziens!

Marian en Margriet