01.jpg
02.jpg
03.jpg

Wat een zomer!

En hij is nog niet helemaal voorbij...

Hoewel nog niet helemaal voorbij kunnen we nu al stellen dat zomer 2018 een warme, gezellige zomer was met véél gasten. Ook in Tirol kwam het kwik regelmatig boven de dertig graden. Eén groot voordeel hier; in de nachten koelt het lekker af en we hebben in de avond regelmatig nog een regenbui gehad. Hierdoor bleef alles lekker groen. Dat was dan ook vaak het eerste wat de gasten zeiden wanneer ze bij het pension uit de auto of bus stapten; `wat is het hier groen!`.

Onze gasten hebben zich dus uitstekend kunnen vermaken. De kinderen hebben weer veel ondernomen onder enthousiaste leiding van ons kinderbegeleidingsteam. En door de volwassenen is er veel gewandeld en zijn er veel verschillende (culturele) uitstapjes gemaakt. Maar de nieuwe hit onder hen was het E-mountainbiken! Op een mountainbike met elektromotor de prachtige bergen van de Wildschönau ontdekken. En wanneer er wat niveau verschillen binnen een groepje zijn; geen probleem, dan trapt de één met wat meer ondersteuning dan de ander!

Wij gaan ons opmaken voor de laatste weken van het seizoen. Rond de altijd gezellige Almabtrieb zullen de laatste gasten komen genieten van het mooie Wildschönaudal en Tirol!