01.jpg
02.jpg
03.jpg

Winter traum

Inmiddels zijn we ongeveer halverwege het winterseizoen. En wat is het genieten voor iedereen!

Inmiddels zijn we ongeveer halverwege het winterseizoen. En wat is het genieten voor iedereen!

In de kerstvakantie waren het de ouders en kinderen die als eersten van de pistes in Niederau en Auffach suisden. En natuurlijk hebben we met hen ook Kerst en Oud&Nieuw op de gezellige Pension Busker wijze gevierd.

In januari was het tijd voor de groepen. Van het Graafschapcollege Doetinchem, Estivant, collega´s of vrienden, allemaal hebben ze veel plezier gehad op de piste, in de après ski en natúúrlijk ook in onze eigen benedenbar! De feestjes waren legendarisch.

Begin januari heeft Frau Holle zich van haar goede kant laten zien en heeft het een paar dagen enorm gesneeuwd. Zowel op de berg als in het dal levert dit een prachtig witte wereld op, aan sneeuw dus geen gebrek.

Wij gaan ons langzamerhand klaar maken voor de drukste weken van dit seizoen; de voorjaarsvakantieweken. Altijd enorm gezellig met vele bekende, jonge en iets oudere gasten, die (weer) thuiskomen in Pension Busker om te genieten van hun wintersportvakantie!

En ook jij hebt nog een kans om te komen dit winterseizoen; vanaf 18 maart 2017 hebben we nog enkele kamers beschikbaar. We zien je graag in Pension Busker!