01.jpg
02.jpg
03.jpg

Update Corona Virus

We ontvangen jullie graag deze zomer!

De Oostenrijkse regering heeft bekend gemaakt dat vanaf 29 mei 2020 de hotels in Oostenrijk weer mogen openen. Ook zwembaden, musea en bezienswaardigheden zullen dan weer toegankelijk zijn.

Voor ons is dit een fijn bericht, we kunnen weer vooruit gaan kijken en ons voorbereiden om dat te gaan doen wat we het liefste doen; Gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen!

We zijn ons er van bewust dat het mogen openen van Pension Busker niet betekent dat daarmee de grenzen open gaan en onze Nederlandse gasten meteen naar Oostenrijk kunnen reizen.

Mede daarom hebben wij besloten dat de deuren van Pension Busker vanaf juli weer open zullen gaan. Wij hebben er vertrouwen in dat dan de situatie zover genormaliseerd is, dat reizen weer mogelijk is en iedereen kan komen genieten van al het moois dat ons prachtige Wildschönaudal te bieden heeft.

Natuurlijk zullen wij hierbij alle gezondheidsmaatregelen in acht nemen die de Oostenrijkse regering aan ons stelt. Dit betekent dat we de komende tijd aan de slag gaan om op een creatieve manier er voor te zorgen dat we aan alle maatregelen voldoen, met instandhouding van onze welbekende ´Busker service en gezelligheid`.

Voor nu; blijf gezond en pas een beetje op elkaar. We zien elkaar graag (weer) in Tirol!

 

Marian Harenberg en Margriet Wieling