01.jpg
02.jpg
03.jpg

Op naar betere tijden.

Onze blik vooruit...

Het is toch zover gekomen... We hebben dit winterseizoen de deuren van pension Busker nog niet eens kunnen openen en we moeten concluderen dat het winterseizoen 2020-2021 al ten einde is.

Zondag 17 januari 2021 heeft de regering van Oostenrijk besloten dat alle hotels en horecabedrijven in ieder geval gesloten moeten blijven tot en met februari. Hoe het daarna zal gaan is nog niet duidelijk en hangt af van de situatie op dat moment. Vanwege deze grote onzekerheid hebben wij voor zowel onze gasten als onszelf gekozen om duidelijkheid te creeren. En dat is dus een punt zetten achter het winterseizoen 2020-2021.

Wat hadden we graag weer samen met onze gasten genoten van de sneeuw en gezelligheid. Alles in pension Busker was voorbereid voor weer een prachtig seizoen. Helaas kan het het nu niet doorgaan.

Er is één ding wat nu op de voorgrond staat; dat virus zo snel mogelijk de baas worden!

Voor ons is het perspectief nu de start van het zomerseizoen. En voor degene die dat zelf nog niet hebben ervaren; ook in de zomer is Tirol geweldig mooi en heeft veel uitdagingen te bieden op sportief en cultureel gebied. Oftewel, een bezoek meer dan waard!

Voor ons zit er nu maar één ding op: zelf de piste opgaan en genieten van de sneeuw en met een positieve blik de zomer tegemoet gaan!

Heel veel goeds en gezondheid gewenst en graag tot ziens in pension Busker!

Marian en Margriet