01.jpg
02.jpg
03.jpg

Winterseizoen van start met vele gasten én vernieuwde huisbar

Inmiddels zijn we al weer enkele weken `onderweg` in winterseizoen 2019-2020. Met onze gasten hebben we fijne kerstdagen gehad en zijn we met glühwein, vuurwerk en héél veel oliebollen het nieuwe jaar in gegaan.

De vernieuwde huisbar was op tijd klaar en het resultaat mag er zijn!

We kunnen wel stellen dat alle gasten én wij zeer tevreden zijn met het resultaat. De uitstraling van de huisbar is moderner en lichter geworden, maar met behoud van de traditionele Tiroler sfeer. Echt een aangename plek om een spelletje te spelen, wat te drinken en gezellig met elkaar bij te praten. Dé ingredienten waar pension Busker bekend om staat!

Overdag wordt er natuurlijk volop geskied en ook daarvoor zijn de omstandigheden uitstekend. De pistes worden goed geprepareerd en de zon laat zich overdag van de goede kant zien. Oftewel ideale wintersportcondities, ook voor de winterwandelaars onder onze gasten.

Wanneer je deze winter nog wilt komen wintersporten en een drankje drinken in de vernieuwde huisbar; we hebben in enkele weken nog een paar kamers vrij. Neem dan contact met ons op via info@pensionbusker.com