01.jpg
02.jpg
03.jpg

We tellen af...

Naar de start van een nieuw seizoen...

Het is december en het aftellen is begonnen... Nog even en dan gaan de deuren van Pension Busker weer open! De afgelopen weken zijn we al druk bezig geweest met diverse voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Eén van de belangrijkste dingen is dan altijd weer het vinden van goede en enthousiaste teamleden. En dat is gelukt! 

Het team voor aanstaande winter zal bestaan uit `oude bekenden` en nieuwe gezichten. Iedereen die we gesproken hebben is heel enthousiast om een seizoen in de mooie omgeving van pension Busker te mogen werken. Met daarbij als mooi vooruitzicht dat je in de vrije tijd je lekker kunt uitleven op de pistes hier in de Wildschönau en het Alpbachtal.

De boekingen voor het seizoen goed lopen goed. Vele bekende gasten hebben Pension Busker weer als uitvalsbasis gekozen voor hun wintersportvakantie. Maar ook de mond op mond reclame doet goed zijn werk. Vertrouwde gasten bevelen ons aan bij anderen en zo kunnen we aanstaande winter weer vele nieuwe gasten verwelkomen. 

De meeste weken hebben we nog énkele kamers vrij. Dus wanneer jij ook wilt genieten van de mooie omgeving van het SkiJuwel en/of SkiWelt gebied én de veel geprezen gastvrijheid van Pension Busker, neem dan contact met ons op! We ontvangen jullie graag.

Wij kijken uit naar een mooi winterseizoen!