01.jpg
02.jpg
03.jpg

Update uit Niederau

Positief kijken naar de toekomst...

Onzekerheid, realiteit, positivisme, waakzaamheid, hoop...

Niet zomaar wat woorden, maar gevoelens die in deze tijd voor iedereen realiteit zijn geworden.

Voor ons kwam daar 'overdonderd'  bij. Dat zijn wij namelijk door het bericht dat ons bereikte vanuit Nederland. De Nederlanders wordt aangeraden tot half januari niet op vakantie te gaan naar het buitenland...

Laat het duidelijk zijn, ook wij zien in dat massaal op reis gaan op dit moment verre van wenselijk is. Ook voor ons staat gezondheid zonder twijfel op nummer één!

Maar we vinden het moment waarop dit advies wordt gegeven wel vroeg. Het duurt nog een tijd voordat ons winterseizoen begint. En daarbij wordt er weinig aandacht gegeven aan de toevoeging bij het advies, namelijk 'wanneer er niet wezenlijk wat veranderd'.

We zien dat hier in Tirol door de inwoners, bedrijven en gezondheidsinstanties er alles aan wordt gedaan om het aantal besmettingen te laten dalen. En met deze instelling wordt er vanuit gegaan dat met de kerstvakantie het winterseizoen, met de benodigde voorzorgsmaatregelen, van start kan gaan.

Wij hopen en gaan er vanuit dat door het gedrag van een ieder, de situatie wél wezenlijk verandert en dat wij daardoor weer samen met gasten kunnen gaan genieten van een prachtige winter in Niederau. Pension Busker zal open zijn voor de wintersportliefhebber. En natuurlijk zullen wij in- en rond het pension er alles aan doen om een veilige omgeving te zijn voor onze gasten, net zoals dit in ons gehele dal een speerpunt zal zijn.

We wensen jullie alle goeds, blijf gezond en graag tot ziens!

Marian en Margriet