01.jpg
02.jpg
03.jpg

Hij is voorbij gevlogen, die mooie zomer

Zo begint het zomerseizoen en zo is het ook weer voorbij...

Zo begint het zomerseizoen en zo is het ook weer voorbij...

We hebben vele gasten mogen ontvangen, die allemaal veel gezien en gedaan hebben in en rond Niederau en Pension Busker. En ja, van hen hoorden we ook steeds weer; wat is het hier mooi en wat is er veel te doen. Voor ieder wat wils!

Zo zijn er weer vele wandelaars geweest die ons Wildschönau dal van alle kanten bewonderd hebben. Nieuw dit jaar was de dagwandeling helemaal achter in het dal bij Thierbach. Wat een idyllisch mooi plekje is dat toch. De tocht was  best nog wel pittig, maar voor het steeds wisselende prachtige uitzicht was het het meer dan waard!

Met de ouders en kinderen zijn we wekelijks naar de top van de Wiedersbergerhorn gegaan, op 2000 meter. De ouders hebben er heerlijk gewandeld en natuurlijk op terras met uitzicht genoten van een drankje. De kinderen konden zich uitleven in Lauserland; klimmen in de hochseilgarten, huizen bouwen van grote blokken hout, spelen met alle waterspeeeltoestellen en nog véél meer.

Maar iedereen heeft zich ook vermaakt op ons eigen Busker terras en in de tuin met trampoline en zwembad. Tot ´s avonds laat hebben we buiten gezeten bij de vuurkorf.

Ook in de nazomer is er in Niederau altijd veel te doen en gelukkig ontdekken de gasten dat steeds meer. In september en begin oktober waren de kamers dan ook nog goed bezet en het weer voortreffelijk! Ideaal om te gaan golfen op één van de vele golfbanen hier in de buurt, een lange (of wat  minder lange) wandeling te maken of er op de e-bike op uit te trekken. En natuurlijk was er eind september de Almabtrieb. Mooi weer, prachtig uitgedoste koeien, muziek en een gemoedelijke sfeer. Onze gasten hebben zich goed vermaakt.

Oktober is Muziekmaand. De gasten zijn helemaal los gegaan tijdens de Alpenländische Musikherbst in Ellmau. Vier avonden Duitstalige muziek, met de meest bekende namen en overdag een mooi excursieprogramma. Zo´n week vliegt voorbij. En een week later is dan op dezelfde locatie het Blasmusik-Festival am Wilder Kaiser.

Ja en nu zijn alle gasten vertrokken, zijn de bloemen weer van de balkons, hebben we de grote schoonmaak achter de rug en gaan wij ook lekker vakantie vieren...... En natuurlijk voorbereiden voor aanstaande winter, want dan zorgen we er graag voor dat er weer vele gasten genieten van al het moois dat Pension Busker en onze omgeving te bieden heeft!