01.jpg
02.jpg
03.jpg

Het winterseizoen 2018-2019 is begonnen, en hoe!

Met bergen sneeuw en gezelligheid...

Na een zeer zonnige kerstweek met goede sneeuwcondities op de pistes, ging vanaf 31 december de sneeuwkraan open. Er is in veertien dagen in het dal ruim een meter sneeuw gevallen en op de berg is dat ruim twee meter. Dit leverde natuurlijk extra werk op, maar vooral heel veel sneeuwplezier op de pistes en wandelpaden.

Pension Busker is voor iedereen steeds goed bereikbaar gebleven en vele gasten hebben de afgelopen weken dan ook hun wintersportvakantie hier weer doorgebracht. Onder de gasten vele bekenden, met wie het weer enorm gezellig was. Maar ook nieuwe mensen hebben de weg naar Busker weten te vinden. Uit de vele positieve reacties blijkt dat ook zij het enorm naar de zin gehad hebben. 

Op dit moment lijkt het er op dat het de komende tijd niet meer zo veel zal gaan sneeuwen. Het grote genieten kan gaan beginnen; perfecte skicondities en droog en zonnig weer. Dat is toch wat iedere wintersporter wil?

Ook wijzelf zullen de ski´s eens gaan onderbinden. En voor wie nog geen plannen had gemaakt, we hebben in sommige weken nog enkele kamers vrij. Wij ontvangen jullie graag!